Aktualności

Good Cheese 2020

Z dumą informujemy, że nasz Technolog Katarzyna Balcerek-Nowak otrzymała wyróżnienie MLECZNE LAURY 2020 w kategorii TECHNOLOG za opracowanie szeregu nowych produktów marki Łowicz, zgodnym z aktualnymi trendami żywieniowymi i rynkowymi.

Kulinarny konkurs sera Good Cheese to niezależna ocena polskich serów przez przedstawicieli Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Szefowie kuchni oceniają produkt organoleptycznie, nie widząc opakowania, bez wiedzy o tym, kto jest producentem. W konkursie startują najwięksi polscy potentaci jak również sery rzemieślnicze: liczy się tylko dobry produkt, niezależnie od tego, kto go produkuje.

Nasze produkty otrzymały dwa srebrne medale: Ser dojrzewający Gouda w kategorii Ser na kanapkę oraz Kefir Kaukaski 1L w konkursie Smakuje Dzieciom w kategorii Mleczne orzeźwienie.